Ανθελληνισμός Σύριζα δίχως όρια!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Το να προσπαθείς να αποδείξεις τις ανθελληνικές θέσεις και προδοτικές ιδέες των ανθρώπων του Σύριζα είναι σαν να κλέβεις γλειφιτζούρι από νήπιο!

Οι άνθρωποι που συγκροτούν το συνονθύλευμα του Alexis και γενικότερα η αριστερά του "αντιρατσισμού" δεν το κρύβει πως οι έννοιες Φυλή, Έθνος, Πατρίδα,

Ιστορική Μνήμη τους είναι παντελώς άγνωστες και προωθούν συστηματικά την εξαφάνισή τους.

Όσο για τον ανθελληνισμό του Σύριζα, αρκεί να διαβάσετε το σχόλιο του Νάσου Θεοδωρίδη στο Facebook προς υπεράσπιση της Ρεπούση: "Το θέμα δεν είναι αν έχει ή όχι δίκιο η Ρεπούση για το θέμα του χορού Ζαλόγγου, που κατά πάσα πιθανότητα έχει, καθώς από μύθους ο εθνικισμός μας έχει συνηθίσει... Το θέμα είναι ότι αν τυχόν ΟΝΤΩΣ συνέβη αυτό το φριχτό περιστατικό δείχνει απόλυτα μια συλλογική πολιτική παράνοια, από τη στιγμή που γυναίκες, μέσα στο φανατισμό μιας άνωθεν επιβαλλόμενης πατριδολαγνείας, φτάνουν στο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ να υπερβούν ακόμα και το μητρικό ένστικτο, και να σκοτωθούν μαζί με τα παιδιά τους, χάριν άψυχων εδαφών...".

Τα σχόλια περιττεύουν...
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1811: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Νέα Έφεσο τον νεομάρτυρα Ιωάννη από την Κρήτη.
  • 1821: Δύναμη Σουλιωτών αποκόπτει στην θέση Πέντε Πηγάδια (μεταξύ Ιωαννίνων- Άρτας) την εμπροσθοφυλακή του Μουσταφά Πασά.
  • 1904: Ο Θεόδωρος Μόδης, εκ των κυρίων μελών της "Επιτροπής Αμύνης Μοναστηρίου", φονεύεται σε ενέδρα μέσα στην πόλη από κομιτατζήδες.
  • 1918: Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται κατά των Γερμανο-Βουλγάρων στο Μοναστήρι.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet