Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Προκαλούν οι τουρκομογγόλοι! Ανήμερα της αισχρής εισβολής στην Κύπρο, διοργανώνουν "ειρηνικό" αεροπορικό σόου στους αιθέρες της σκλαβωμένης μας Κερύνειας!!!

Προκαλούν οι τουρκομογγόλοι! Ανήμερα της αισχρής εισβολής στην Κύπρο, διοργανώνουν "ειρηνικό" αεροπορικό σόου στους αιθέρες της σκλαβωμένης μας Κερύνειας!!!

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΟΟΥ ΩΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ, ΕΔΡΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΤΙΛΕΣ!

Προκαλούν ακόμη μία φορά οι τουρκομόγγολοι, ανήμερα της αισχρής εισβολής του 1974 στην μαρτυρική Μεγαλόνησο. ''Οι τουρκικοί κόκκινοι αστέρες'' θα πετάξουν και πάλι πάνω από την Κερύνεια, υπό το βλέμμα εκατοντάδων θεατών μεταξύ αυτών και ''ανυποψίαστων'' τουριστών.

Αφού πλέον φαίνεται πως καθιερώθηκε ως ετήσιος θεσμός, οι τούρκοι διοργανώνουν αεροπορικό σόου - φεστιβάλ στην σκλαβωμένη μας Κερύνεια, ένεκα της αποκαλούμενης όπως λένε... ''Ημέρας Ειρήνης και Ελευθερίας Βόρειας Κύπρου, 20 Ιουλίου 2014''. Τίτλος με πολλά υπονοούμενα, σαφώς.

Μάλιστα, κάποιοι επιτήδειοι κερδοσκόποι σκέφτηκαν να διοργανώσουν μισθωμένες μίνι κρουαζιέρες για να απολαύσουν οι τουρίστες εν πλω και πίνοντας το κρασί τους το θεαματικό σόου. Ήδη πολλοί περιχαρείς από αυτούς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έσπευσαν να κλείσουν θέσεις στα τουριστικά γραφεία.

Είναι γεγονός και δε μας εκπλήσσει διόλου, πως οι τούρκοι εισβολείς -εν καιρώ υποτιθέμενων συνομιλιών-  συνεχίζουν να προκαλούν αδιακρίτως και να αλωνίζουν ανενόχλητοι στο νησί μας και ο κοινοτάρχης Νίκαρος να επιμένει να κοιμάται νηφάλιος τον ύπνο του δικαίου... Κατά που οδεύουμε άραγε;;;

Σχετικό βίντεο από την περσινή τουρκική φιέστα. Τα αεροσκάφη σχηματίζουν και... καρδιές στον ουρανό. Ημέρα φρίκης για μας, τι ειρωνεία...

Δημοσκόπηση
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved