Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο φιλέλληνας αστέρας Ρόμπιν Γουίλιαμς

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο φιλέλληνας αστέρας Ρόμπιν Γουίλιαμς

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του αδόκητου χαμού του σπουδαίού κωμικού ηθοποιού, Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 63 ετών.

Ο διάσημος κωμικός που θεωρείτο ως ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μαρίν.

Αν και τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού είναι ακόμη υπό πλήρη διερεύνηση οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι πέθανε από ασφυξία, απόρροια αυτοκτονίας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος έχει δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί παλαιότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο ηθοποιός που ζούσε με τη σύζυγό του στη βόρεια Καλιφόρνια, ο θάνατός του διαπιστώθηκε στις 12:02 τοπική ώρα και ότι η πιθανή αιτία του θανάτου ήταν ασφυξία εξ αιτίας αυτοκτονίας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν ένας μεγάλος φιλέλληνας, γνωστή είναι η δήλωση του ότι "Η ανθρωπότητα πρέπει να υποκλίνεται στην Ελλάδα"! Καλό ταξίδι Ρόμπιν...
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved