Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Πούτιν: Πού είναι οι υπερασπιστές της ελευθερίας της λατρείας όταν διώκεται η Ορθόδοξη Εκκλησία;

Πούτιν: Πού είναι οι υπερασπιστές της ελευθερίας της λατρείας όταν διώκεται η Ορθόδοξη Εκκλησία;

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, 15:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατακρίνει την υποκρισία της Δύσης, καθώς φαινομενικά κάνει αγώνες και κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όμως… στην πράξη τηρεί σιγή ιχθύος και σιωπά αναφορικά με τη δίωξη της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου Μόσχας.

Τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας, σε συνεδρίαση του Κρεμλίνου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αποστόμωσαν όλους τους παρευρισκομένους.

«Σήμερα και χθες είδα στα μέσα ενημέρωσης ότι οι εκδηλώσεις είχαν διοργανωθεί στην Ουκρανία προς τιμήν του OUN-UPA [Οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών-ουκρανικός επαναστατικός στρατός], αυτήν την εθνικιστική και προ-φασιστική οργάνωση. Ταυτόχρονα, υπάρχουν εκκλήσεις για βία εναντίον των μελών της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου Μόσχας », είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό συμβαίνει σε μια εποχή που ο πατριάρχης [Πατριάρχης Κύριλλος της Μόσχας και Πάσης Ρωσίας] κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να τεθεί ένα τέλος στην αδελφοκτόνο σύγκρουση. 18 εκκλησίες έχουν καταληφθεί και οι πιστοί απομακρύνονται από τις εκκλησίες. Άνθρωποι απομακρύνονται, υπάρχουν εισβολές σε εκκλησίες, άνθρωποι ξυλοκοπούνται, ταπεινώνονται. Πού είναι οι υπερασπιστές της ελευθερίας της λατρείας; Υπάρχει πλήρης σιωπή για το θέμα αυτό», κατέληξε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, ζητώντας επιτακτικά μια απάντηση για το φλέγον αυτό ζήτημα.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved