Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλής Αμερικανός καλλιτέχνης κατά του Ισραήλ και του Εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ!!!

Δημοφιλής Αμερικανός καλλιτέχνης κατά του Ισραήλ και του Εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ!!!

Θύελλα αντιδράσεων από το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ –και όχι μόνον- έχουν προκαλέσει δηλώσεις του δημοφιλούς μουσικού και πρώην μέλους των Pink Floyd, Ρότζερ Γουόερς, κατά της ρατσιστικής-δολοφονικής πολιτικής του σιωνιστικού τρομοκράτους.

Ο Γουόερς, συνέκρινε την συμπεριφορά των Ισραηλινών απέναντι στους Παλαιστίνιους με αυτήν των Γερμανών εναντίον των εβραίων: «Οι παραλληλισμοί με αυτά που συνέβαιναν στη δεκαετία του 1930 στη Γερμανία είναι πολύ φανεροί. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι από το 1933 έως το 1946 που προσποιούνταν ότι η καταπίεση των Εβραίων δεν συνέβαινε. Αυτό είναι ένα νέο σενάριο. Μόνο που αυτή τη φορά δολοφονούνται οι Παλαιστίνιοι, είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως έχει το δικαίωμα να καλεί άλλους καλλιτέχνες να μποϊκοτάρουν το Ισραήλ. Μάλιστα, κατηγόρησε την αμερικανική κυβέρνηση ότι επηρεάζεται από την ισραηλινή «μηχανή προπαγάνδας» και έκανε λόγο για ένα πανίσχυρο ισραηλινό λόμπι.

(ΥΓ): Αλήθεια, η κριτική προς το Ισραήλ θα επιτρέπεται στην Ελλάδα με τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο, ή θα θεωρείται «συγκαλυμμένος αντισημιτισμός» και θα διώκεται ποινικά;
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved