Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Εξοργιστικές εικόνες... Άπλυτοι βεβήλωσαν το μνημείο των Λοκατζήδων στην Πάρνηθα...!!!

Εξοργιστικές εικόνες... Άπλυτοι βεβήλωσαν το μνημείο των Λοκατζήδων στην Πάρνηθα...!!!

Ούτε ιερό, ούτε όσιο! - Βεβήλωσαν ξανά το μνημείο για τους πεσόντες Καταδρομείς...

Το μνημείο στήθηκε στο σημείο και συντηρείται από Εφέδρους, οι οποίοι τιμούν με αυτό τον τρόπο τους Καταδρομείς που έπεσαν για την Ελλάδα τιμώντας τον όρκο τους και τη Σημαία, την οποία όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες "περιποιήθηκαν" οι ... αλλεργικοί σε κάθε έννοια Έθνους και Πατρίδας.

Σε αρκετές περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... Αρκούν μερικές φωτογραφίες για να περιγράψουν τον ξεπεσμό και την ξεφτίλα ορισμένων "ανθρώπων".

Πως μπορεί άλλωστε να περιγράψει κανείς με λόγια τις εικόνες από το μνημείο για τους πεσόντες Καταδρομείς στην Πάρνηθα της Αττικής, μετά από την ... επίσκεψη των "γνωστών - αγνώστων" που για μια ακόμα φορά το βεβήλωσαν.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved