Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα
ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΕΝΑΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ...

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΕΝΑΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, 22:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Με ένα βίντεο μόλις είκοσι δευτερολέπτων το Ισλαμικό Κράτος ανακοινώνει πώς θα επιτεθεί και θα βομβαρδίσει το Λονδίνο.

Η ευρηματικότητα των τζιχαντιστών δεν «κρύβεται», ανακοινώνεται για να προκαλέσει τρόμο.

Ένας τζιχαντιστής βομβιστής αυτοκτονίας, φορτωμένος με πολλά πυρομαχικά, θα πηδήξει από ένα μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος, σαν αυτά που πετάνε στις αερολέσχες και σαν ελεύθερος αλεξιπτωτιστής, χωρίς όμως αλεξίπτωτο, θα πέσει πάνω στο κοινοβούλιο της Βρετανίας και θα το ανατινάξει.

Το Ισλαμικό Κράτος στην απειλή του είναι συγκεκριμένο. Ο βομβιστής που θα εκτελέσει την αποστολή είναι ήδη εκπαιδευμένος, είναι αυτός που πρωταγωνιστεί στο βίντεο και έχει κάνει ήδη άλματα, μάλιστα πάνω από ευρωπαϊκό έδαφος.

Οι Δυτικοί γνωρίζουν ότι μια τέτοια επίθεση θα μπορούσε να γίνει από τον οποιονδήποτε τζιχαντιστή δυτικό υπήκοο. Όπως και ο πιλότος θα μπορούσε να είναι ένας καθημερινός (στα μάτια των πολλών) άνθρωπος.

Η τρομοκρατική απειλή είναι ευθεία και δεν αποτελεί κάτι που προσπερνιέται ως… αδύνατο. Είναι απολύτως δυνατό και εφικτό.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο You Tube στις 29 Οκτωβρίου. Επειδή υπάρχει πιθανότητα να καταργηθεί, εμείς το φωτογραφίσαμε καρέ καρέ.

Δείτε πρώτα το βίντεο:

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved