Σύντομα Διαθέσιμο!
«Θα σκοτώσουμε όλους εσάς τους Χριστιανούς» – 14χρονος μουσουλμάνος πουλάει μαγκιά έξω από εκκλησία!

«Θα σκοτώσουμε όλους εσάς τους Χριστιανούς» – 14χρονος μουσουλμάνος πουλάει μαγκιά έξω από εκκλησία!

Ένας 14χρονος μουσουλμάνος που φώναξε «Θα σκοτώσουμε όλους εσάς τους Χριστιανούς» έξω από ένα χριστιανικό σχολείο στο Σίδνεϊ, συνελήφθη από την αστυνομία και κρατείται. Μουσουλμάνοι τζιχαντιστές κραδαίνοντας σημαίες του ισλαμικού κράτους τρομοκράτησαν εκκλησιαζόμενους, όταν απείλησαν να «σκοτώσουν όλους τους Χριστιανούς και να σφάξουν τα παιδιά τους», οδηγώντας μπροστά από μια Μαρωνιτική εκκλησία στο δυτικό Σίδνεϊ.

Ένας έφηβος μουσουλμάνος που φώναζε απειλές θανάτου εναντίον χριστιανών έξω από ένα σχολείο στο δυτικό Σίδνεϊ κρατείται και έχει ήδη κατηγορηθεί από τις αρχές. Ο 14χρονος ήταν στο μπροστινό κάθισμα του συνοδηγού σε ένα κόκκινο hatchback που δηγούσε ένας άλλος, όταν φέρεται να άρχισε να μουγκρίζει έξω από το Κολέγιο Μαρωνιτών της Αγίας Οικογένειας στο Harris Park στις 16 Σεπτεμβρίου.

Το περιστατικό συνέβη δύο ημέρες πριν η NSW και η ομοσπονδιακή αστυνομία κάνει έφοδο σε μια ντουζίνα σπίτια στο βορειοδυτικό Σίδνεϊ για να αποτρέψει μια φερόμενη συνωμοσία απαγωγής και αποκεφαλισμού ενός αμάχου.

Ένας άνδρας, ο Omarjan Azari, 22 ετών, κατηγορείται για συνωμοσία προετοιμασίας σε τρομοκρατική επίθεση και του αρνήθηκαν την εγγύηση και 15 άλλοι που συνελήφθησαν δεν έχουν ακόμη χρεωθεί με κάποια κατηγορία. Η διευθύντρια της Σχολής αδελφή Margaret Ghosn είπε στη Daily Mail τηςΑυστραλίας, ότι το σχολείο είχε πάρει στα σοβαρά την απειλή και ζήτησε ασφάλεια από την αστυνομία. Οι νέοι πέρασαν από το Κολέγιο δύο φορές την Τετάρτη και έκαναν «ανόητους θορύβους», είπε.

«Αυτό είναι τώρα στα χέρια της αστυνομίας, που το ερευνά εξονυχιστικά. Παρακαλώ μην απαντήσετε ή να κυκλοφορήσετε οποιοδήποτε άλλη εκδοχή της αλήθειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δημιουργεί περιττό πανικό»… (!!!)

Daily Mail Australia
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved