Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Ανάποδους σταυρούς φοράνε οι μασόνοι «μεγάλοι διδάσκαλοι»!

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Ανάποδους σταυρούς φοράνε οι μασόνοι «μεγάλοι διδάσκαλοι»!

ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ!

Αναρωτιούνται πολλοί, αν οι Μασώνοι φοράνε χριστιανικούς σταυρούς ή έστω έχουν τέτοιες στις στοές τους. Η απάντηση είναι απλή, αλλά σοκάρει: ΝΑΙ, ΦΟΡΑΝΕ, ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ!!!

Στην εικόνα παραπάνω βλέπετε τα επίσημα κοσμήματα των "Μεγάλων Αξιωματούχων" (= "Μεγάλοι Διδάσκαλοι") της Μεγάλης Στοάς της Σκωτίας , που είναι η αρχαιότερη παγκοσμίως: Ξεχωρίζει ένα περίεργο "εγκόλπιο", που δείχνει κάποιον να κρατάει έναν σταυρό σε σχήμα "Χ", ενώ στο κέντρο του έχει ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!

Όπως διαβάζουμε εδώ, σύμφωνα με τους Μασώνους αναπαριστά τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή (!!!), τιμώντας έτσι την "διδασκαλία" του "Ιωαννισμού"!

Τι ακριβώς λέει αυτή; Πως ο Πρόδρομος του Κυρίου μας αρνήθηκε πως ο Χριστός γεννήθηκε από την Αειπάρθενο Θεοτόκο και την Ανάσταση, αλλά θεώρησε εαυτόν ως Χριστό!!!

Η παραπάνω "διδασκαλία" ανήκει στα βασικά δόγματα της συγκεκριμένης στοάς, ενώ ο ανάποδος σταυρός συμβολίζει ΤΗ ΝΙΚΗ των σκοτεινών, δαιμονικών δυνάμεων επί του Χριστού!

Johannism-Freemasonry-Cross-John.jpg

Αφήνουμε τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του, στο κατά πόσο οι Μασώνοι είναι ή όχι σατανολάτρες, με απίστευτες, αιρετικές διαστρεβλώσεις της Χριστιανικής θρησκείας και φυσικά, σε στενή σύνδεση με τον Σιωνισμό!

Δείτε κι αυτό το βίντεο, όπου παρουσιάζονται κι άλλα επίσημα κοσμήματά τους με θέματα από την Καμπάλα, την Θεοσοφία, τον Αποκρυφισμό κλπ:

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved