Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Αυτοί είναι οι ισλαμιστές μακελάρηδες: Πνίγουν στο αίμα τη Μέση Ανατολή, πιστεύοντας στον…Spiderman-Αλλάχ! (βίντεο)

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 11 Οκτωβρίου 2014, 11:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Το συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύει ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι αυτοί, οιισλαμιστές - απολίτιστοι, αμόρφωτοι και ανόητοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία- δεν είναι παρά ένα φονικό εργαλείο, ένα άθυρμα στα χέρια των αιμοβόρων χορηγών τους.

Τον Αύγουστο του 2004, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι SYRIA TV, ο Ιρακινός σεΐχης Al-Mahdi Sumide’i σχολιάζει τη μάχη της Φαλούτζα, η οποία διεξήχθη τον Απρίλιο και το Μάιο του ίδιου έτους.

Ο Σεΐχης ισχυρίζεται ότι οι σουνίτες μαχητές νίκησαν τον αμερικανικό στρατό με τη βοήθεια του Αλλάχ, ο οποίος τους έστειλε αντί για πολεμοφόδια…γιγαντιαίες αράχνες!

«Επιτέθηκαν στη Φαλούτζα και προσπάθησαν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στους κατοίκους της…Παρόλα αυτά πιστεύαμε ότι ο Αλλάχ θα μας προστατεύσει και όντως στάθηκε στο πλευρό των ανθρώπων της Φαλούτζα. Θα ήθελα να αναφέρω κάποια από τα θαύματα που πραγματοποίησε οΑλλάχ στην πόλη. Πιθανότατα τα ΜΜΕ δεν τα γνωρίζουν…Το πρώτο θαύμα ήταν ότι εμφανίστηκαν γιγαντιαίες αράχνες στην πόλη. Κάθε αράχνη ήταν μεγαλύτερη από αυτή την καρέκλα ή ίσως τόσο μεγάλη όσο η καρέκλα…Σε ένα από τα κηρύγματα της Παρασκευής έδειξα στον κόσμο μια τέτοια αράχνη…Αυτές οι αράχνες είχαν λεπτές μαύρες τρίχες. Εάν οι τρίχες άγγιζαν το ανθρώπινο σώμα, αυτό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα γινόταν μπλε ή μαύρο. Στη συνέχεια γινόταν μια έκρηξη στα κύτταρα και ο άνθρωπος πέθαινε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «παραμυθάς» Σεΐχης διορίστηκε αργότερα Μουφτής του Ιράκ!

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (16 Δεκεμβρίου)
  • 1867: Οι Κρήτες επαναστάτες κατατροπώνουν στη Δρακωνία Λασιθίου τουρκικό σώμα, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Νεάπολη.
  • 1885: Εγκαίνια της Ακαδημίας Αθηνών.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved