Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Γενιά Πούτιν: Το νέο κοινωνικό φαινόμενο στη Ρωσία

Γενιά Πούτιν: Το νέο κοινωνικό φαινόμενο στη Ρωσία

Μια νέα κοινωνική ομάδα, που θα μπορούσε να φέρει την ονομασία «Γενιά Πούτιν», έχει αναδειχτεί στη Ρωσία τα τελευταία 15 χρόνια, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Αμπζάλοφ, διευθυντής του Κέντρου Στρατηγικής Επικοινωνίας, στο πλαίσιο της παρουσίασης μελέτης με τίτλο «Δεκαπέντε χρόνια Πούτιν, Αρχή μιας Νέας Εποχής».

Έχει διαμορφωθεί μια ολόκληρη γενιά με διάφορες στάσεις απέναντι στις Αρχές, την οποία ονομάζουμε «Γενιά Πούτιν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμπζάλοφ και διευκρίνισε: «Αυτή η γενιά δεν χαρακτηρίζεται μόνο από τη θετική ή την αρνητική στάση που τηρεί απέναντι στις Αρχές. Πρόκειται για μια κοινωνική ομάδα, ένα κοινωνικό σύμπλεγμα που διαμορφώθηκε τα τελευταία 15 χρόνια», η οποία περιλαμβάνει όλες τις κοινωνικές και τις πολιτικές ομάδες που σχηματίστηκαν τη συγκεκριμένη περίιοδο. Αυτή η ομάδα είναι πολιτικά και οικονομικά ενεργή, συμμετέχει στα κοινά. Στους κόλπους της ανήκει περίπου το 50% της μεσαίας τάξης και αυτοπροσδιορίζεται ως Γενιά Πούτιν, πρόσθεσε ο διευθυντής του Κέντρου Στρατηγικής Επικοινωνίας.

ITAR-TASS
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved