Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Το Πακιστάν αρνήθηκε να δεχθεί 30 άτομα που απελάθηκαν από την Ελλάδα...

3 Δεκ, 19:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Οι αρχές του Πακιστάν αρνήθηκαν να… επιτρέψουν την αποβίβαση από αεροπλάνο στο Ισλαμαμπάντ 30 μεταναστών που απελάθηκαν από την Ελλάδα, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, μία εβδομάδα μετά τις υψηλού επιπέδου συνομιλίες του Ισλαμαμπάντ με την Ευρωπαϊκή Ενωση για τη διευθέτηση του θέματος των αναγκαστικών επαναπατρισμών.

“Κατόπιν εντολής του υπουργού Εσωτερικών, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών δεν επέτρεψε σε αυτούς τους παράνομα απελαθέντες και στο πλήρωμα να αποβιβασθούν από το αεροσκάφος”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Το υπουργείο διευκρινίζει ότι οι 30 είναι “μη επιβεβαιωμένοι απελαθέντες” που έφθασαν στο Ισλαμαμπάντ με πτήση τσάρτερ από την Ελλάδα.

«Με βάση εντολές του υπουργού Εσωτερικών της χώρας, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών δεν επέτρεψε στους ανθρώπους αυτούς που απελάθηκαν παράνομα και στο πλήρωμα του αεροσκάφους να αποβιβασθούν», αναφέρεται σχετικά σε ανακοίνωση.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1403
    Οι Μογγόλοι, υπό τον Ταμερλάνο, νικούν τους Τούρκους και καταλαμβάνουν τη Σμύρνη.

Φίλοι - Συνεργάτες